onsdag 19 mars 2008

Junkfood - tunnbrödrulle à la Stockholm

Varning varning varning!
Detta är så långt från GI man kan komma. I och med att vi bor på vischan, så äter vi sällan ute, inte heller korvmat äter vi ute, trots att vi har en riktigt bra korvmoj i byn.

Så här gör jag tunnbrödrulle, allt är hel- eller halvfabrikat.

Okryddade tunnbröd
Wienerkorv
Bregott
Räksallad
Ketchup
Ev senap
Pulvermos (Icas är godast, tycker jag)
Svartpeppar
Curry

Koka korven, eller snarare låt ligga i lätt sjudande vatten i tio minuter, kokar det för mycket spricker korvarna.
Smöra tunnbrödet lite lätt.
Gör moset enligt anvisningarna på mosförpackningen.

Lägg en eller två kokta korvar i tunnbrödet, lägg i mos, krydda med svartpeppar, Ringla ketchup (och ev senap) över, och fördela räksalladen i bröden. Pudra curry över. Rulla ihop, slå ev in i folie och NJUT! /Boel

Ps. Maken vill även ha rostad lök i sin tunnbrödrulle.

Inga kommentarer: