fredag 13 januari 2017

Vildsvinskorv med bönor i het tomatsås


2 vildsvinskorvar
Krossad tomat
Habanero
Ingefära
Vitlök krossad
Paprika Pulver
Svartpeppar
Lite spiskummin
Flingsalt efter smak

1 burk färdigkokta bönor efter smak


Dela korvarna i bitar, och stek varsamt så att de får en fin stekyta. Häll på resten, låt puttra. En kvarts habanero räcker till två korvar (korvarna finns lite här och var, fast jag lät specialtillverka lokalt och hade speciella önskemål, inför en catering till en filminspelning). De är kryddade med rosmarin och vitlök bland annat. Låt puttra ca 20 min. Smaka av. Mer habanero (eller annan pepparfrukt eller piri pirr går ju också. Så hett som man vill ha det. Comfifood. /Boel

Det går förstås att använda annan korv. Men det ska vara handgjord korv helst.

Inga kommentarer: